Crnogorski policajac vukao za kosu djevojku koja je napravila prometni prekršaj

"UGURAO me je u automobil, i za to vrijeme me udarao po nogama, kako bih što prije ušla. Kada sam mu rekla da pomakne stvari sa sjedala, kako bih mogla ući i sjesti, ponovo je počeo vrijeđati, te me počeo čupati za kosu. Kasnije je zatražio da izađem iz automobila, da se vratim u moj 'mercedes', te da pratim policijski automobil", potresna je priča 24-godišnje djevojke iz Podgorice, o zlostavljanju prometnog policajca koja je uznemirila javnost u Crnoj gori.

Valentina Kaluđerović (24) ispričala je tako medijima o zlostavljanju policajca koje se dogodilo, točno u podne, a sve je počelo kada su je zaustavili budući je prema navodima policije pretjecala po punoj liniji. Kako kaže Kaluđerović, isprva se protivila tvrdnji kako je napravila prometni prekršaj, što je razljutilo policajce. 

 Kozo jedna!

"Kozo jedna, sad ću te privesti", prepričava događaj Kaluđerović koju su prenijeli gotovo svi crnogorski mediji. Nakon scene, na cesti, kojoj su bili svjedoci mnogi prolaznici, policija ju je privela, te ju je držala pritvorenu tri sata. 

"Priveli su me i tretirali kako nekog kriminalca. Oduzeli su mi automobil, navodno, radi nekih provjera, a potom su me pustili. Rekli su mi kako će protiv mene biti podnesena kaznena prijava, jer sam, kako oni kažu, napala službeno lice", istaknula je djevojka u crnogorskim medijima.

Policija negira cijeli slučaj

S druge pak strane crnogorska policija negira cijeli slučaj. Naime, potvrdila su kako je protiv djevojke podignuta prijava, jer je napala policajca, no negiraju kako je bilo brutalnosti, te spominju kako djevojka nije bila privedena.

"Izašla je iz automobila i stisnutim šakama snažno odgurnula policajca u predjelu grudnog koša, nakon čega je privedena u službene prostorije. V.K. je i u prostorijama, gdje je saslušana u društvu branitelja, nastavila drsko ponašanje, psovanje i vrijeđanje policije. Nakon saslušanja, puštena je iz policijskih prostorija", kaže policija koja osim ove izjave nije htjela izlaziti s previše detalja oko navodne brutalnosti policajca.

I.Ć.

Pročitajte više