Cro Cop: Nemam nikakve veze s Robertom Matanićem

MIRKO FILIPOVIĆ odbacuje bilo kakve veze s Robertom Matanićem, osumnjičenim za povezanost s atentatom na Ivu Pukanića i Niku Franjića, te tvrdi kako mu nije jasno zašto ga novinari dovode u kontekst s mafijašima.

"Potpuno sam iznenađen i šokiran da se moje ime uopće dovodi u kontekst s mafijašima,  likvidacijama i dvostrukim ubojstvom. Nepojmljivo mi je da se moje ime uopće nalazi na istoj stranici s događajem koji me je toliko šokirao. Dotičnog Matanića ne poznajem i tvrdim da nikada nismo ukrstili rukavice." - rekao je za Index Cro Cop dodajući: "Barem što se tiče zadnjih osam godina koliko treniram u zadnje dvije dvorane. Možda je trenirao zajedno sa mnom u istim prostorijama prije toga, ali ja ga ne poznajem. A i da ga poznajem, zašto bi me se dovodilo u kontekst s ubojstvom."

"Obiteljski sam čovjek"

"Loše pamtim imena, ali lica pamtim puno bolje i tvrdim da zaista dotičnog ne poznajem. Obiteljski sam čovjek koji pokušava ostati po strani ne zbog onog kako selo priča nego zbog mene. Ne izlazim na slična mjesta, ne družim se sa tim miljeom, a opet novinari pišu o meni u kontekstu kriminala." - nezadovoljan je Mirko Filipović.

"Ovo nije prvi put, već je jednom moj bivši sparing partner bio povezivan s kriminalom, pa ga se dovodilo u vezu sa mnom a ja zbilja s tim nisam imao veze. Ispod njegovog imena pisalo je sparing partner Mirka Filipovića, kao da se radi o nekoj doktorskoj tituli ili nekom uglednom zanimanju." - ispričao nam je Mirko.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više