Devetnaestogodišnja djevojka u Velikoj Britaniji nađena mrtva u potoku

Foto: Facebook

TIJELO 19-godišnje Britanke Keeley Bunker pronađeno je u potoku u engleskom gradu Staffordshireu nakon nekoliko sati potrage koju je pokrenula njezina obitelj.

Detalji nestanka 

Njezin nestanak obitelj je prijavila jučer u 4 h ujutro, nakon što se djevojka nije vratila s koncerta repera Aitcha koji je u srijedu bio održan u Birminghamu, javlja Daily Mail

Djevojku je uz pomoć svjetiljke u potoku u parku Wigginton pronašao njezin ujak, nakon čega su bili pozvani policija i hitna pomoć. Bolničari iz hitne pomoći na mjestu je proglasili mrtvom. 

Prethodno su njezini prijatelji pozvali na suradnju u potrazi putem društvenih mreža, navodeći da je zadnje viđena u mjestu Leyfields, udaljenom 1,6 km od Staffordshirea. 

Djevojka je svega nekoliko dana ranije na društvenim mrežama objavila kako ne može dočekati koncert svog omiljenog umjetnika, repera Aitcha koji je trenutno na turneji po Velikoj Britaniji. 

Policija Staffordshirea izjavila je kako je privela 19-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za ubojstvo mlade djevojke. 

Izjave i poruke 

Izvor blizak obitelji rekao je: "Keeley je imala izlazak te večeri, bila je tako uzbuđena što će vidjeti Aitcha i nitko iz obitelji nije mislio da je više nikada neće vidjeti. Tražili su je cijeli dan i predvečer je njezin ujak došao i pitao imam li svjetiljku. Bio je u potpunosti slomljen, kao i cijela obitelj, i ne znam hoće li se ikada oporaviti od ovoga".

Na mjestu gdje je djevojka nađena njezini ožalošćeni prijatelji ostavljaju cvijeće i poruke, od kojih je jedna glasila: "Nedostajat ćeš svima koji su imali sreću poznavati te." 

Jedan od žitelja grada, koji je želio ostati anoniman, izjavio je: "Užasno je što se ovako nešto može dogoditi u blizini vašeg doma. Park je inače popularno mjesto za okupljanje obitelji s djecom, i činjenica da se dogodilo ovako nešto stvarno zabrinjava". 

Iz hitne pomoći potvrđeno je da su poziv dobili u 21:10 h navečer, nakon čega su u park poslana dva vozila. "Nažalost, odmah po dolasku bilo je očito da ništa ne možemo učiniti kako bismo spasili mladu djevojku", stoji u izvješću.   

 

 

Pročitajte više