Đakić Marasu: Vi ste najgori ministar, Maras Đakiću: Vi ne znate koristiti internet

Foto: FAH

RASPRAVA o poslovanju fonda Hrvatskih branitelja u Saboru prerasla je u otvoreno vrijeđanje HDZ-ovog Josipa Đakića i SDP-ovog Gordana Marasa.

Đakić je raspravljao s bivšim ministrom o poslovanju fonda i dionicama INA-e, odnosno prodaji INA-e MOL-u, a onda se u raspravu uključio Maras.

Uzajamno se vrijeđali

"Nisam se javio jer bi se to moglo objasniti gospodinu Đakiću koji to ne može razumjeti, ali moram zbog hrvatske javnosti reći da su hrvatski branitelji oštećeni prodajom dionica MOL-u.

Đakić je Marasa u odgovoru na njegovo izlaganje nazvao najgorim ministrom.

"Prvi posao je zasnovao u Hrvatskom saboru, a sve zna o obrtništvu. Zamislite koji je to lumen. Vi ste tručnjak za sve. Vi ste stručnjak za filmsku koprodukciju. Možete se sramiti svojeg posla koji ste radili neuspješno. Ni ste znali gdje dolazite, o čemu govorite. Vi djelite nekome lekcije", rekao je Marasu Đakić.

Maras se nakon toga javio tvrdeći da ga je Đakić vrijeđao i time povrijedio poslovnik., a rekao je da je to potkrijepio nizom neistina.

"Volio bih kada biste zaštitili zastupnike od vrijeđanja. Gospodin Đakić je izrekao cijeli niz uvreda na moj račun i to je potkrijepio nizom neistina", poručio je Maras predsjedavajućem Anti Sanaderu, dok je Đakić i dalje dovikivao iz klupe.

"Gospodine Đakić vi vjerojatno ne koriste internet pa ni ne možete doći do informacija, ali to je vaš problem", rekao je Maras Đakiću.

Pročitajte više