Dječak koji je u Beogradu preživio samoubojstvo roditelja mislio da ga otac vodi na tobogan

TROGODIŠNJAK koji je u Beogradu preživio tragičan skok u smrt njegovih roditelja sa šestog kata vojnog hotela za samce misli da ga je otac zapravo vodio na vožnju toboganom.

"Kada se dječak probudio, prvo je pitao za tatu. Rekli su mu da tata sada nije tu. Tada im je dječak ispričao da je bilo strašno i da trebaju reći njegovom ocu da ga više ne vodi na taj tobogan, jer ga jako boli", otkrio je Blicu izvor iz beogradske dječje klinike u kojoj je trogodišnjak operiran.

Podsjetimo, u utorak su 51-godišnji umirovljeni vojnika Palko Ponjiger i njegova 47-godišnja supruga Ilonka, zajedno sa dječakom, skočili sa šestog kata hotela za samce. Roditelji su poginuli, a dječak je čudom preživio pad sa šestog kata. Još nije poznato je li otac zaista sinu rekao da ga vodi na tobogan ili je dječak pad doživio kao vožnju toboganom.

Obitelj Palka Ponjigera je najavila da će podnijeti zahtjev za dobivanje skrbništva nad dječakom. Na YouTubeu je objavljen dramatičan "poziv u pomoć" očajnog oca dječaka koji se nije mirio sa teškim uvjetima života obitelji.

Pročitajte više