Djevojčica napadnuta i seksualno zlostavljana u bivšoj školi prinčeva Harryja i Williama

ČETIRI učenika Eton Collegea suspendirani su nakon što su optuženi za pljačku i seksualno zlostavljanje 13-godišnje djevojčice na školskom igralištu.

Djevojčica tvrdi kako je jedan od dječaka koji su je napali pred njom skinuo hlače i naredio joj da ga oralno zadovolji. Ove optužbe potresle su prestižnu školu, koju su svojevremeno pohađali i prinčevi Harry i William, te je odmah pokrenuta istraga.

Djevojčicu, koja ne pohađa Eton, navodno su napala četiri dječaka koji se među sobom nazivaju "The Posse" (potjera, družba op.a.), te joj ukrali torbicu i seksualno je zlostavljali. Incident se dogodio u ponedjeljak navečer. Identitet dječaka nije otkriven javnosti, javlja Daily Mail.

Ravnatelj škole odbio je govoriti o detaljima, otkrio je samo da su napadači bili dječaci u dobi od 13 i 14 godina. "Imali smo disciplinski problem koji istražujemo i nekoliko dječaka je suspendirano", kazao je ravnatelj Anthony Little.

Jedan od zaposlenika škole, koju pohađa 1300 dječaka, za Daily Mail je izjavio: "Cijela škola priča samo o tome, iako se ravnatelj trudi sve zataškati. Od učenika je zatraženo da istupe i priznaju sve što možda znaju o napadu jer škola očajnički želi što prije riješiti ovaj problem bez uključivanja ikoga iz vani. Čini se da je djevojčicu napala skupina učenika na igralištu South Meadow u ponedjeljak navečer. Priča se kako su joj rebra dobro natučena, a vjerojatno je ozlijeđena dok ih je pokušala spriječiti da joj ukradu torbicu", te dodao kako djevojčica nema nikakve veze s Etonom pa ne znaju što je radila na školskom igralištu.

"Priča se kako su dječaci bili pijani, ali ne zna se što su niti u kojoj količini, pili. Znamo da su suspendirana barem četiri dječaka i uskoro bi trebali biti saslušani. Svi smo iznenađeni što policija još nije obaviještena o događaju".

Drugi izvor tvrdi kako je istraga protiv dječaka počela nakon što su se roditelji zlostavljane djevojčice javili ravnatelju i ispričali mu što se dogodilo.

P.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više