DORH komentirao Kolindinu izjavu o korupciji u SOA-i

Foto: Igor Kralj/Pixsell

DRŽAVNO odvjetništvo Republike Hrvatske odgovorilo je na upit N1 televizije je li nakon izjave aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović DORH pokrenuo kakvu istragu o korupciji u SOA-i.

"Odgovore na pitanja hoće li ili neće nadležno državno odvjetništvo nešto poduzeti, te je li ili nije nadležno državno odvjetništvo poduzelo zakonom propisane radnje, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske će dostaviti Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora."

Podsjećamo, aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović tijekom velikog sučeljavanja svih 11 predsjedničkih kandidata i kandidatkinja na HRT-u je na pitanje kako bi riješila problem korupcije kazala da se bavi korupcijom u službama u SOA-i.

"Međutim, ono što je meni problem jest da se ja bavim korupcijom u samim službama, i u SOA-i, i u drugim službama. Mislim da je došlo vrijeme da se pomladi, da se zaposle mladi ljudi koji nisu korumpirani i koji će raditi profesionalno", rekla je tada predsjednica.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: predsjednički izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više