Dorić: Na HNS-ovoj listi samo uspješni

PRVI na listi koalicije HNS-PGS za 8. izbornu jedinicu Miljenko Dorić (HNS) pozvao je danas birače u Rijeci da daju svoj glas za njih jer će HNS, kako je kazao, znati što učiniti s tim glasovima, kao što su, kako je rekao, svojom uspješnošću dokazali predsjednik RH Stjepan Mesić i ministar Radimir Čačić.

Dorić je tijekom današnjeg predstavljanja kandidata s te liste ocijenio da se na njoj nalaze samo prepoznatljive osobe koje su uspješne u svom poslu. To je bio uvjet ulaska na ovu listu, rekao je Dorić.

Izrazio je zadovoljstvo porastom procjena postotka osvojenih glasova te liste u anketama. Kako je rekao, i njihovi politički protivnici priznaju da ta lista u toj izbornoj listi osvaja četiri mjesta u Saboru.

Drugi na ovoj listi Nikola Ivaniš (PGS) ocijenio je da će na izborima pobijediti lijevi centar čime će se, po njegovim riječima, omogućiti dovršetak regionalizacije i decentralizacije zemlje.

Dario Vasilić (PGS), peti na listi, izrazio je zadovoljstvo što je ta politička stranka pomogla da se donese zakon o brdsko-planinskim područjima. Time se, kazao je, revitalizira Gorski kotar i sprječava da se sav razvoj ne koncentrira na priobalni pojas.

Pročitajte više