Rijeka: PGS i HNS o kandidaturi za "MIR 2009."

PREDSJEDNIK Primorskogoranskog saveza (PGS) Nikola Ivaniš rekao je danas na konferenciji za novinare da nakon neuspjele kandidature Rijeke za domaćina Mediteranskih igara (MIR) 2009., gradonačelnika Vojka Obersnela "ne treba prozivati, te da nikomu ne treba padati na pamet da traži njegovu ostavku".

Ivaniš je to kazao na konferenciji stranaka PGS-a i Hrvatske narodne stranke (HNS) koje će na parlamentarnim izborima u 8. riječko-istarskoj izbornoj jedinici nastupiti u zajedničkoj koaliciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Istaknuo je da je model riječke kandidature, zasnivan na lijepim željama i planovima, "potrošen" te da ga treba mijenjati u model predstavljanja već izgrađenih sportskih objekata i razvoja turizma.

Ivaniš je protiv izgradnje novoga stadiona na Rujevici, a podupire izgradnju sportske dvorane na Zametu i bazena na Kantridi.

Gradonačelnik Opatije Ranko Vlatković, član HNS-a, smatra da u kandidaturi za domaćina MIR-a trebaju zajednički nastupiti sva mjesta tzv. riječkog prstena. Naglasio je da, umjesto isticanja da će sportaši biti smješteni u bivše vojne objekte, treba unaprijediti turističku sliku grada.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara