DOZNAJEMO NOVE DETALJE Zagorku sin 19 puta izbo nožem, u škrinji je pronašao brat policajac

Foto: Davor Visnjic, PIXSELL

OKRUTNO ubojstvo kakvo se dogodilo u stubičkom kraju Zagorje ne pamti.

>> FOTO DETALJI UBOJSTVA U ZAGORJU Majku ubo nožem deset puta, na policiji govorio da je vještica

Podsjetimo, u nedjelju popodne u obiteljskoj kući u Pustodolu nedaleko Donje Stubice pronađeno je tijelo nesretne žene u kasnim pedesetima, ubijene ubodima, po svemu sudeći nožem, i utrpano u škrinju.

Iako policija ne daje službeno nikakve informacije, u medije su odmah dospjele informacije kako je prvoosumnjičeni za okrutno ubojstvo njezin sin, otprije poznat po problemima s drogom, koji je u više navrata boravio u domovima.

Kako doznajemo, sin je majku oštrim predmetom ubo 19 puta, tijelo očito neko vrijeme držao u kući, da bi potom ispraznio škrinju i ugurao ga unutra. A kako se žena nikome nije javljala, niti dolazila na posao, kući ju je zvao njezin brat, inače policajac u obližnjoj Policijskoj postaji Donja Stubica.

Javio mu se nećak i pozvao ga da dođe k njima jer mu mora nešto reći. Policajac vjerojatno ni u najcrnjim slutnjama nije mogao zamisliti kakav ga prizor čeka. Upravo je on, naime, spazio da iz škrinje viri noga njegove ubijene sestre...

Nesretnu ženu susjedi pamte kao mirnu i vrijednu, često je na biciklu odlazila u trgovinu, a sina po tome što je s majkom živio tek posljednjih godinu dana i vječito bio problematičan.

Pročitajte više