Dvije žene iz Connecticuta djeci davale pivo i kokain


MAJCI iz Connecticuta prijeti dvogodišnja zatvorska kazna nakon što je sudu priznala krivnju za to što je svom četverogodišnjem sinu davala pivu, a desetomjesečnoj kćerkici davala je i alkohol i kokain.


Juliette Dunn, 29-godišnjakinja uz Success Villagea uhićena je u srpnju zajedno sa prijateljicom, nakon što su se svjedoci događaja požalili da su dvije žene na dječjem igralištu djeci dale pivu, javlja NY Daily News.

Nakon dolaska, policija je pored četverogodišnjaka našla praznu pivsku bocu, a dječja je bočica bazdjela na alkohol.

Natjerala mališana da popije pivu, a zatim ga nazvala alkoholičarem

Svjedoci su policiji rekli kako su se Dunn i njena prijateljica Lisa Jefferson odmarale u stolicama na sklapanje, a Jefferson je dječaku tada dala pivu, natjerala ga da popije, nakon čega mu je rekla da je alkoholičar.

Djeca su odvedena u obližnju bolnicu gdje su testirana, a njihovoj je krvi bilo alkohola. Kći optužene koja u vrijeme incidenta nije imala niti godinu dana bila je pozitivna i na kokain.

Dječak je socijalnoj službi kasnije nabrojao koje vrste piva voli, a koje ne.

29-godišnjakinja je priznala kako je dozvolila prijateljici da mališanu daje pivo, što je ona činila svaki dan, ali da joj nije jasno kako je djevojčica pozitivna na kokain.

Obje su žene optužene zbog teškog ugrožavanja djeteta, kazne će im biti izrečene početkom prosinca, a skrb nad djecom preuzela je socijalna služba.

Pročitajte više