Evo što je Podolnjak odgovorio HNS-ovcu Richemberghu

Foto: Hina

NAKON što je jučer HNS-ovac Goran Beus Richembergh prozvao Podolnjaka i Sinčića da nisu bili u Saboru od njegova konstituiranja a traže ukidanje povlastica, stigao je i odgovor Podolnjaka.

"Čitam na jednom portalu da me zastupnik Goran Beus Richembergh proziva kako ne dolazim na posao u Hrvatski sabor... Vjerojatno želi insinuirati kako primam plaću, a ne dolazim na radno mjesto. Nije mu palo na pamet da ja plaću još uvijek primam na Pravnom fakultetu gdje sam zaposlen i da do sada, s obzirom da je Sabor zasjedao tek dva dana nisam ni razmišljao o tome da promijenim status i da plaću primam u Saboru kada redovna zasjedanja nisu ni počela", napisao je Podolnjak na svom Facebook profilu.

 

 

Čitam na jednom portalu da me zastupnik Goran Beus Richemberg proziva kako ne dolazim na posao u Hrvatski sabor......

Posted by Robert Podolnjak on Wednesday, January 20, 2016

 


"Hvale je vrijedna inicijativa ukidanja povlastica koje uživaju (neki) saborski zastupnici. Vidim da je predvode kolege Robert Podolnjak i Vilibor Sinčić. Odlično. Postali su zastupnici prije skoro mjesec dana. Samo bih pitao koliko su puta od tada do danas došli na posao. Ja sam, naime, svaki radni dan u svom preduzeću, ali njih dvojicu nakon konstituiranja još nisam sreo na radnom mjestu. Kod drugog poslodavca dobiješ otkaz ako se ne pojaviš tri dana. Eto im prve povlastice koje bi se mogli odreći", napisao je jučer Richembergh na Facebooku.

 

Hvale je vrijedna inicijativa ukidanja povlastica koje uživaju (neki) saborski zastupnici. Vidim da je predvode kolege...

Posted by Goran Beus Richembergh on Wednesday, 20 January 2016

Pročitajte više