FOTO Pauk odvezao službeni kombi Andre Krstulovića Opare

SLUŽBENI kombi HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare ostao je danas u kvaru na početku Vukovarske ulice. HDZ-ovci tvrde da su zvali vučnu službu, ali prije toga je u Vukovarsku stigao pauk, kojeg je pozvao građanin anonimno. Vidio je nepropisno parkirano vozilo pa je obavijestio Split parking.

Krstulović Opara kazao nam je da su kombi iznajmili i da je ostao u kvaru te je prebačen u servis. Prebacio ga je pauk gradske tvrtke, no kako doznajemo od direktora Marka Bartulića, nije u pitanju ništa neuobičajeno.

Kerumu su u jednog godini čak 17 puta dizali Mercedes s Rive

"Tu uslugu imamo u cjeniku, račun ćemo ispostaviti. Uvijek pomognemo kada možemo, ima nekih situacija gdje jedino mi možemo intervenirati, kao onda kada ljudi svojim autima nasjednu na gljive", kaže Bartulić.

Posljednjih godinu dana sankcioniranje prekršaja preuzelo je od policije prometno redarstvo. 

Dosta se danas polemike podiglo oko "dignutog" HDZ-ovog kombija, a vrijedi se svakako podsjetiti da je glavni protukandidat Opare, bivši gradonačelnik Željko Kerum, jedan od najustrajnijih prekršitelja. U samo jednoj godini pauk mu je dizao Mercedes s Rive 17 puta.   

Pročitajte više