FOTO Priveden mladić osumnjičen da je sjekirom ubio oca kod Slavonskog Broda

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

21-GODIŠNJAK koji je osumnjičen da je ubio oca kod Slavonskog Broda priveden je županijskoj državnoj odvjetnici na saslušanje. Nakon što bude ispitan, bit će prevezen u istražni zatvor u Požegi.

Policija je jutros objavila nove detalje ubojstva.

Podsjetimo, 21-godišnji sin je ubio 56-godišnjeg oca i to, prema neslužbenim informacijama, sjekirom. 

Sin oca udarao sjekirom u glavu dok nije umro

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske u međuvremenu su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog utvrđivanja okolnosti počinjenja kaznenog djela ubojstva.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je hrvatski državljanin (2000.) oko 4:45 sati uporabom oruđa, a kako smo rekli, prema neslužbenim informacijama riječ je o sjekiri, zadao više udaraca u glavu i po tijelu hrvatskom državljaninu (1965.) koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Policijski službenici su osumnjičenog, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva, jutros (24. veljače) predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske te će ga potom predati mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

Pročitajte više