FOTO U Mostaru pokopana obitelj Krstić

Foto: G.Š. Klix, Pixsell

U MOSTARU je pokopano troje članova obitelji Krstić, supružnici i devetogodišnji sin koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći, dok je trogodišnja kći još uvijek u teškom stanju smještena na odjelu Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. 

Tisuće Mostaraca, prijatelja i poznanika okupile su se kako bi izrazile sućut članovima nastradale obitelji Krstić te ispratile poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došli školski kolege i članovi karate kluba Zrinjski. 

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne po život. Ona je u stabilnom stanju i nalazi se na odjelu Dječje kirurgije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru.

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti. Još jedna osoba koja je sudjelovala u prometnoj nesreći sahranjena je danas u Čitluku. Još tri osobe su zadobile teže ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su ukupno sudjelovala četiri vozila. 

Jedan od vozača pokušavao je u subotu u večernjim satima preteći drugo vozilo, a kako to nije uspio, izravno je udario u automobil u kojemu je bila obitelj Krstić. 

Pokrenuta grupa Pravda za obitelj Krstić

Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je grupa Pravda za obitelj Krstić, a administratori su naveli kako će se boriti da se ovaj slučaj ne zataška budući da je jedan od vozača sin hercegovačkog tajkuna koji je i ranije izazivao incidente. 

"Ne dopustimo kriminalcima da pobijede samo zato što imaju novac. Zbog njihovog novca cijela jedna obitelj je nestala, a trogodišnja djevojčica je ostala siroče i bori se za život. Ne dopustimo im slobodu", naveli su u Facebook grupi Pravda za obitelj Krstić, koja broji 5800 članova. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više