Francuskinja priznala ubojstva svojih šest tek rođenih beba

FRANCUSKINJI Celine Lasage prijeti doživotna kazna zatvora nakon što je danas priznala ubojstva šestero njezinih tek rođenih beba čija su tijela pronađena u njezinu stanu u Valognesu 2007. godine.

Tijela beba zamotana u plastične vreće u podrumu je pronašao njezin partner. Nakon što je priznala ubojstva, uz pritisak suca, Lasage je rekla kako su djeca rođena živa te kako ih je nakon rođenja ubila, piše Guardian.

Djeca rođena između 2000. i 2007. godine

Na suđenju će svjedočiti nekoliko liječnika i psihijatara. "Mi smo ovdje kako bismo vas pokušali shvatiti prije nego što vam počnemo suditi", kazao je sudac optuženici. Prema sudskim dokumentima, Lasage je priznala da je dvije bebe zadavila, a četiri ugušila. Djeca su rođena između 2000. i 2007. godine.

Otac petero djece bio je njezin bivši partner Pascal Catherine koji je priveden i ispitivan nakon pronalaska mrtvih beba 2007. godine. Otac šeste bebe bio je Luc Margueritte, muškarac koji je tijela pronašao. Lasage je majka i 14-godišnjeg sina. Prvih petero djece je rodila u stanu koji je dijelila s Pascalom te je plastične vreće uzela sa sobom kada se 2006. godine preselila kod Luca.

Pročitajte više