Prometna na autocesti A3

Foto: HAK

Prometna nesreća je na autocesti A3 između čvorova Županja i Spačva u smjeru Lipovca, izvijestio je danas Hrvatski autoklub (HAK). Zbog prometne nesreće na DC60 u mjestu Čaporice vozi se jednim trakom uz regulaciju prometne policije.

Na autocesti A1 vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste, između čvorova Otočac i Perušić, a zona radova uključuje i tunel Plasinu, gdje se vozi jednom tunelskom cijevi. Na A3 Bregana-Lipovac vozi se dvosmjerno između čvorova Nova Gradiška i Slavonski Brod.

Na A4 Goričan-Zagreb vozi se dvosmjerno između čvorova Novi Marof i Varaždinske Toplice, između čvorova Varaždin i Varaždinske Toplice, između naplate Sveta Helena i čvora Komin (zatvoren je ulazni krak čvora Komin u smjeru Goričana i silazni krak čvora Komin iz smjera Zagreba) te između čvora Sesvete i čvora Zagreb istok u smjeru Zagreba vozi se po dvije sužene prometne trake u smjeru Zagreba i jednom suženom prometnom trakom u smjeru Goričana, a u smjeru Goričana jednom suženom trakom.

Na A6 Rijeka-Zagreb vozi se dvosmjerno između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora, a zona privremene regulacije uključuje i tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš; zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke (obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok).

U pomorskom prometu nema poteškoća. Nema dojava o dužim čekanjima za prijelaz granice.
 

Pročitajte više