Glasnović javno upitao sina poginulog heroja Glavaševića: Znaš li ti tko je napadao Vukovar?

Foto: Facebook

"JE LI ON uopće shvatio tko je napadao Vukovar? Tko je napadao Hrvatsku?", upitao je kontroverzni zastupnik dijaspore Željko Glasnović gostujući u emisiji Velimira Bujanca, narkodilera osuđenog jer je prostitutke plaćao kokainom te cijenjenog gosta s inauguracije aktualne hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.
 
Naime, Glasnović je pitanje uputio Bojanu Glavaševiću koji je u dijelu emisije optužen da je jedan od glavnih kolovođa na Filozofskom fakultetu. Glasnović je javno pitao Glavaševića i zna li on uopće što se događalo 1945. godine. 
 
Glasnović je kod Bujanca rekao kako ga optužuju za verbalni delikt, a samo zbog toga što je rekao da je "komunistička partija i dalje na okupu". 
 
> Glavašević za Index: Otac, djed, prabaka su mi ubijeni u Vukovaru. Glasnovića može biti sram
 
"To je čisti verbalni delikt i to sam već sve vidio u komunizmu! Neokomunisti skupa surađuju i blokiraju istinu", rekao je Glasnović, prikazujući se kao žrtva hrvatskih medija zbog izrečene misli. Glasnović je apelirao na roditelje da ne padaju na tu "verbalnu dimnu zavjesu". 

"Komunistička partija i dalje na okupu"
 
"To su fore marksističkih lingvista, od tzv. antifašizma, klerofašizma, nacionalizma. Nemaju pravog streljiva pa manipuliraju djecom. Oni pokušavaju sakriti istinu, a to je da je najveća zločinačka organizacija – komunistička partija i dalje na okupu", rekao je Glasnović kod Bujanca. 
 
Podsjetimo, Glasnović je, nakon javnog zagovaranja lustracije, postao poznat široj javnosti zbog vulgarnog Facebook statusa s elementima prijetnji studentima Filozofskog fakulteta. Priznao je kako je napisao status te se nastavio obračunavati sa studentima, tvrdeći da se bori protiv komunizma.
 
Glasnovićev ispad osudili su gotovo svi, pa i šef HDZ-a Andrej Plenković, koji je javno poručio ovom zastupniku da mu njegov potpis za sastavljanje "Vlade ne treba". Protiv Glasnovića, Gordana Sobol, predsjednica Foruma žena SDP-a, DORH-u je podnijela kaznenu prijavu zbog, kako je navela, njegovog komentara koji je "prepun mržnje, teških uvreda i poziva na nasilje".    

Pročitajte više