Glavaš, Bubalo, Bosanac i Radeljić imali lakšu prometnu nesreću

JUTROS oko 9,30 sati automobil kojim je upravljao osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo, a u kojem su bili saborski zastupnik i predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš i članovi HDSSB-a Mato Radeljić i Nedeljko Bosanac, imao je lakšu prometnu nesreću, potvrdila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Prema riječima župana Bubala, to se dogodilo na cesti između Širokog Polja i Kuševca kod Đakova, u trenutku kada je na njihov trak iz suprotnog smjera prešao mali teretni kamion.

Iako se, kako bi izbjegao sudar, automobil približio rubu ceste, vozila su se ipak sudarila, nakon čega je automobil završio u odvodnom kanalu. Na sreću u prometnoj nezgodi nije bilo ozlijeđenih.

Nakon očevida djelatnici đakovačke policije protiv vozača teretnog automobila 29-godišnjega hrvatskog državljanina A.V. iz Sinja podnijet će zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Prekršajnom sudu u Đakovu.

Na automobilu "škodi octaviji", kojom je upravljao župan Krešimir Bubalo, te na teretnom vozilu koje je prednjim dijelom udarilo u lijevu bočnu stranu osobnog automobila počinjena je šteta.

Nijedan vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Pročitajte više