Glavaš otkrio očajnički plan HDZ-a: Žele se spasiti prijelaznom Vladom do svibnja 2017.?

Foto: Hina

DANAS se na Pantovčaku održavaju konzultacije, istovremeno kao i trka za 76 potpisa - HDZ ih skuplja za preslagivanje Vlade, a SDP sa satelitima za raspuštanje Sabora i prijevremene izbore.

Iako su HDZ-ovci danima javnost uvjeravali da imaju potrebnih 76 potpisa, sad je jasno da su blefirali i da još uvijek traje lov na zastupnike koji im se još nisu priklonili. Dok većina prognozira prijevremene izbore najkasnije u rujnu, ratni zločinac Branimir Glavaš iz redova HDSSB-a slučajno je otkrio da HDZ ima potencijalni plan koji bi ih na neko vrijeme spasio i održao na vlasti.

Naime, Glavaš je danas pred novinarima rekao kako netko predlaže nekakvo prijelazno rješenje, Vladu do svibnja 2017. godine.

Podsjetimo,  Branimir Glavaš rekao je na Pantovčaku predsjednici Republike Kolindi Grabar-Kitarović da je HDSSB za što skorije održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora, a unutar nekoliko sati donijet će odluku hoće li predsjedniku Sabora Željku Reineru podneskom predložiti samoraspuštanje Sabora.

Pročitajte više