Glavaš u Tomislavgradu: Generale, može potpis?

BRANIMIR GLAVAŠ već je postao zvijezda u Tomislavgradu, nakon što je u petak poslijepodne pušten iz pritvora Suda BiH te je čak podijelio nekoliko autograma i dobio pršut.

I dok je odbjegli osuđenik za ratne zločine iz Hrvatske pobjegao od 10-godišnje kazne zatvora, u BiH, točnije Hercegovini, dočekali su ga kao heroja. Prodavačicama je davao i autograme.

"Pitale su me, generale, može li potpis i naravno da sam pristao. Neki su mi dan u drugom dućanu, pak, poklonili dva pršuta", ispričao je Glavaš za Novi list i dodao kako je od uzbuđenja nakon puštanja iz pritvora u BiH jedva prespavao par sati, no zato je istaknuo kako je u pritvoru spavao kao beba.

Pohvalio je i osoblje zatvora i njihov korektan odnos prema njemu te rekao kako je s teleteksta saznao da će biti pušten iz pritvora. "Na teletekstu BHT-a vidio sam da piše da ću biti pušten, ali je slika bila slaba pa sam još stražara zamolio da provjeri o čemu se točno radi. On je nazvao svog kolegu koji mu je potvrdio da se priča kako idem van", kazao je Glavaš.

K.S.
Foto: V.M. Tauber / Cropix

Pročitajte više