Glavašević odgovorio Kolindi: Pa ni ti nisi htjela pružiti ruku Fredu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

BOJAN Glavašević reagirao je putem Twittera na pritužbu aktualne predsjednice Republike i HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović, koja se nakon sinoćnjeg sučeljavanja na HRT-u potužila da joj neki predsjednički kandidati nisu htjeli ni pružiti ruku kad je ušla.

Naime, kako je kazala Kolinda, kad se rukovala se svima bilo je dvoje-troje protukandidata koji joj nisu uopće htjeli pružiti ruku.

"Kao što ti, zbog svojeg prigodničarskog domoljublja, licemjerja i jeftinih političkih poena, nisi htjela pružiti ruku Fredu Matiću na Memorijalnom groblju u Vukovaru 18.11.2015.? Mnogo je onih koji ti nakon tvojih 5 godina na Pantovčaku neće htjeti pružiti ruku. Karma is a bitch", komentirao je Bojan Glavašević primijetivši korištenjem uzrečice na engleskom jeziku ("Karma is a bitch") da je u Kolindinom slučaju na djelu ironija sudbine.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: predsjednički izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više