Glumica umalo izgorjela dok je kuhala ručak

HRVATSKA glumica Aleksandra Turjak, inače američka državljanka podrijetlom iz Zagreba, s prijavljenim prebivalištem u Pučišćima na Braču, umalo je izgorjela kada je u četvrtak oko 16 sati, u njezinoj vikendici u bračkoj uvali Konopljikova, izbio požar, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što je vatra izbila dok je kuhala ručak, glumica je pokušala sama ugasiti požar. No, plameni jezici su je zahvatili po nogama. Glumica je potom dohvatila mobitel i pokušala dozvati pomoć.

No, s obzirom na to da je uvala u kojoj se vikendica nalazi dosta skrivena i nepristupačna, nije imala signala, te se onako ozlijeđena, penjala do vrha obližnjeg brdašca kako bi uhvatila signal i napokon dozvala pomoć. Na teren je izašlo desetak vatrogasaca s četiri vozila te su u potpunosti ugasili vatru. No, vikendici nije bilo spasa. Izgorio je kompletni interijer te se urušio krov.

Glumica je zbog ozljeda hitno gliserom prebačena s Brača u KB Split. Ustanovljeno je kako je lakše ozlijeđena. Sumnja se kako je vatru prouzročio neispravni plinski štednjak.

Pročitajte više