GONG podsjeća građane da do 8. studenoga provjere popise birača

UDRUGA GONG podsjeća građane da svoj status u popisima birača mogu provjeriti do subote, 8. studenoga, kada će se ti popisi zaključiti.

Nalaze li se na popisima birača građani mogu provjeriti telefonskim pozivom u nadležnom uredu za opću uprave prema mjestu prebivališta, te putem telefaksa i Interneta, podsjeća GONG u današnjem priopćenju.

Mogućnost provjere biračkih popisa na Internet stranici Ministarstva pravosuđa, uprave i lokalne samouprave (http://www.pravosudje.hr) imaju građani 18 hrvatskih županija, osim Dubrovačko-neretvanske, Požeško-slavonske i Grada Zagreba.

Osobe s prebivalištem na području Grada Zagreba, Zaprešića, Samobora i Velike Gorice, kao i hrvatski državljani koji nemaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj, svoj status mogu provjeriti na službenoj web stranici Grada Zagreba (www.zagreb.hr).

GONG podsjeća i da se na njihovoj Internet adresi www.izbori-hr.info mogu pronaći brojevi telefona ureda za opću upravu, kao i korisne informacije o popisima birača i načinu glasovanja različitih kategorija birača.

Pročitajte više