Goran Vučević iznajmljuje restoran Igoru Tudoru jer ga pritišću rate kredita?

DVA BIVŠA Hajdukovca koje je još donedavno povezivao odnos igrača i trenera uskoro bi mogli postati poslovni partneri. Igor Tudor od svog će bivšeg trenera Gorana Vučevića, prema saznanjima Večernjeg lista, na pet godina iznajmiti restoran Stellon na splitskim Bačvicama.

Vučević je, navodno, upao u dugove i pritišću ga rate kredita za automobil i za izgradnju velike obiteljske kuće na padinama Marjana, te je prisiljen potražiti nove načine financiranja. Pomoći bi mu trebao njegov bivši igrač Igor Tudor, koji je tijekom bogate internacionalne karijere napunio bankovne račune i sad je željan financijskih investicija.

Tudor se poželio povesti primjerom brojnih Hajdukovaca koji su ušli u ugostiteljstvo (Vučević, Šurjak, Jerković, Vulić) te bi svom bivšem treneru navodno trebao platiti milijun eura, koje će Vučević iskoristiti da pokrije kredit. Igor Tudor će, prema pisanju Večernjeg lista, zauzvrat dobiti restoran Stellon u petogodišnji najam. "Zaista ne volim da se mnogo govori o tome, to su ipak poslovni potezi o kojima ja odlučujem. Ja sam vlasnik Stellona, i to je cijela istina", kaže Goran Vučević, koji nije želio ni potvrditi, ali ni demantirati, da s Tudorom kreće u posao.

J.C.
Foto: Index

Pročitajte više