Grkinja u samoobrani Britancu zapalila genitalije

MARINA FANOURAKI, 26-godišnja Grkinja, proglašena je nacionalnom junakinjom nakon što je zapalila genitalije 20-godišnjem britanskom turistu, Stuartu Felthamu, za kojeg tvrdi da ju je pijan seksualno napao dok je bila u prepunom baru. Prema pisanju Daily Maila, Grkinja se nakon toga predala policiji, tvrdeći da je riječ bila o samoobrani. Sve se dogodilo u turističkom naselju Malia na otoku Kreti.

Zalila ga likerom

Marina će danas izaći pred istražnog suca koji će odlučiti hoće li joj se suditi za nanošenje tjelesnih boli i ugrožavanje privatnog posjeda. Stuart je dobio opekline drugog stupnja i trenutno je na liječenju u grčkoj privatnoj klinici Heraklion.

Prema policijskom izvješću, Britanac je prvo "mahnuo" genitalijama djevojkama u Electra Baru, nakon čega je dotaknuo Marinu protiv njezine želje. Policiji je rekla da ga je zamolila da je prestane uznemiravati prije nego ga je zalila sambucom, visoko-zapaljivim likerom od sjemena anisa. Budući da ni nakon toga nije promijenio svoje ponašanje, zapalila je alkohol upaljačem.

Nacionalna junakinja

Očevici tvrde da su joj okupljeni gosti pljeskali i vikali "bravo" kada ju je policija odvodila iz bara. Priča o hrabroj i domišljatoj Grkinji drugog je dana prekrila novinske naslovnice, dok su je neki prozvali "nacionalnom junakinjom".

"Moj sin se kune da je nikad u životu nije susreo niti vidio. On nije tip mladića koji ulazi u nevolje. Ljubazan je i dobroćudan dečko", rekao je Stuartov otac, Ian Feltham, objasnivši da je to Stuartu bila posljednja noć na Kreti, nakon dvotjednog odmora.

Pročitajte više