HDZ BiH nanio sramotu Hercegovcima

TIJEKOM predsjedničkih izbora u Republici Hrvatskoj Hercegovcima je nanesena velika sramota, a Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH nanijela je "planetarnu sramotu" HDZ-u Republike Hrvatske (RH) i Državnom izbornom povjerenstvu RH, piše najnoviji broj mostarskog tjednika Danas, analizirajući izborne nepravilnosti na biralištima u BiH, a posebice u Hercegovini.

Mostarski tjednik piše da je za protekle predsjedničke izbore "službeno obznanjena krađa koju DHZ BiH radi sustavno otkad postoji".

Tjednik Danas također navodi da je u organizaciji HDZ BiH na prošlim lokalnim izborima u BiH, održanim u listopadu 2004., "Mostarom kružio službeni autobus pun profesionalnih plaćenih glasača koji su cijeli dan glasovali po raznim biralištima".

"Dok su Hrvati u BiH siromašili, dotle su se pojedinci bogatili. Mnogima je i danas čudno zbog čega to građani Republike Hrvatske mrze Hrvate u BiH.

Ti isti se ne pitaju kako je onima u Zagrebu gledati Hrvate iz BiH kako u skupocjenim automobilima i najskupljoj garderobi šeću i voze se zagrebačkim cestama, dok im isti ti Zagrepčani šalju pomoć", piše mostarski tjednik Danas.

Pročitajte više