HDZ-ovci bijesni: Karamarko propao u zemlju, nije se pojavio ni na sastanku HDZ-ovog kluba

Foto: Hina

U HRVATSKOM SABORU sastao se Klub HDZ-a, na kojem vlada prilično burna atmosfera. Kako doznaje Nova TV, na klubu je bilo povišenih tonova zato jer se nije pojavio niti Tomislav Karmarko, kao niti sami vrh stranke.

Na dan kada je raspušten Hrvatski sabor, Tomislava Karamarka nije za vidjeti. Karamarko nije došao ni u središnjicu HDZ-a niti na sastanak kluba. Sve je više onih koji ga više ne žele vidjeti na čelu stranke.

Darko Milinović dao je naslutiti Karamarkovu sudbinu.

"Danas će biti rasprava o našem posljednjem porazu i možda nekim sankcijma. Imat ćemo i političke odluke i političku poruku onima kojima treba."

"Hoćete li na izbore s istim šefom?", pitali su ga novinari.

"Vidjet ćete to danas. Mislim da će dosadašnji šef stranke donijeti odluku koja će nas opet staviti na čelo utrke u izborima", najavio je Milinović.

Podsjetimo, osnivači HDZ-a u subotu su zatražili ostavku Tomislava Karamarka s mjesta predsjednika stranke.

Devetero članova, osnivača HDZ-a u izjavi za javnost ocijenilo je kako pod vodstvom Karamarka politika HDZ u mnogočemu nije bila kontinuitet politike HDZ kakvu je osmislio i vodio dr. Franjo Tuđman, da s takvom promašenom politikom HDZ na prošlim parlamentarnim izborima nije ostvario izbornu pobjedu iako je protiv sebe imao najneuspješniju hrvatsku vladu, a da je na vlast došao isključivo političkom voljom Nezavisne liste Most.

Pročitajte više