Hebrang: Gubitak dobrog glasa je veliki hendikep, ali Vidoševiću se ne smijemo rugati

"VIDOŠEVIĆU želim što brži oporavak jer za svakog je političara gubitak dobrog glasa veliki hendikep", rekao je novinarima u Slavonskom Brodu Andrija Hebrang, dometnuvši kako Vidoševićeva nesreća ne smije biti predmet ruganja i političke zlouporabe njegovih protivnika u kampanji.

No, predsjednički kandidat HDZ-a dodao je kako ni sam Vidošević ne smije zloupotrebljavati svoju bolest, a dao je i stručno liječničko mišljenje. "Svi mi s vremena na vrijeme, u prenesenom smislu, izgubimo dobar glas. Vjerujem da se Vidošević neće zbog toga povući iz kampanje jer se dobrim intenzivnim liječenjem glasnica može postići takva razina funkcije da će on moći završiti kampanju", rekao je Hebrang.

Hebrang je najavio i kako se njegova kampanja neće temeljiti isključivo za kritikama, zato što smatra da je upravo predsjednik taj koji zahvaljujući svom autoritetu mora davati konstruktivna rješenja problema. Hebrang najavljuje kako će, ukoliko se useli na Pantovčak, poticati reforme i koristiti poziciju da bi pomirio ljevicu i desnicu kako bi svi zajedno radili za boljitak države. "Zbog toga je slogan moje kampanje 'Za europsku i ponosnu Hrvatsku'", najavljuje Hebrang.

Pročitajte više