Hloverka odlazi s mjesta šefice Turističke zajednice Makarske

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ više neće biti direktorica Turističke zajednice grada Makarske.

Neslužbeno se govorilo da Novak Srzić 1. srpnja stječe uvjete za mirovinu, no da će ostati raditi do 1. rujna. 

No gradonačelnik Makarske Zoran Paunović (SDP), koji je istovremeno i predsjednik Turističke zajednice, objavio je kako Hloverka Novak Srzić odlazi 1. srpnja.

"U četvrtak, 1.7.2021. godine Hloverka Novak Srzić odlazi s mjesta direktorice Turističkog ureda Turističke zajednice grada Makarske. Odredbama čl. 38 i 47. Statuta Turističke zajednice grada Makarske Turističku zajednicu će do izbora direktora turističkog ureda zastupati predsjednik Turističke zajednice grada Makarske Zoran Paunović", stoji u objavi Grada Makarske koju je na Facebooku podijelio Paunović. 

Tko je Hloverka i što je radila na čelu TZ-a Makarska? Promovirala Makarsku slikama Mozambika

Pomalo zaboravljena bivša novinarka i urednica Hloverka Novak Srzić, koja je predumirovljeničke dane kratila obavljanjem funkcije šefice Turističke zajednice Makarske, prije godinu dana zapalila je društvene mreže objavivši na Facebooku fotografiju plaže u Mozambiku uz poruku: "Usprkos antifa kaosima i svim virusima… ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite… Makarska rivijera." Hloverka je tako, usput prozivajući antife za kaose u svijetu, implicirala da objavljena fotografija predstavlja Makarsku rivijeru, no korisnici društvenih mreža su vrlo brzo primijetili da je riječ o plaži Quilalea u Mozambiku. Nije htjela priznati da je pogriješila, nego je ustvrdila da se to tako radi i da se sada govori o Makarskoj u dnevnicima

Briljirala je i tako što je promovirala Makarsku, točnije Nebesku šetnicu na Biokovu, ukradenim fotografijama

Odvojite koji trenutak i pročitajte tko je Hloverka Novak Srzić, žena koja je naknadno priznala da je Franji Tuđmanu na režiranim konferencijama za medije postavljala naručena pitanja i koja je vjerojatno najpoznatija po tome što je bivšem HDZ-ovom ministru financija Ivanu Šukeru u emisiji Otvoreno, koju je vodila i uređivala, sjela u krilo.

Pročitajte više