HNS-ov Boras Mandić: Pobjednici izbora su građani

Foto: Hina

PREDSJEDNIK HNS-a za Primorsko-goransku županiju Marko Boras Mandić izjavio je u utorak da su pobjednici proteklih izbora građani koji su u velikom broju izašli na izbore, te izrazio zadovoljstvo s HNS-ovih 11 mandata.

HNS će nastaviti i dalje raditi odgovorno i na korist građana Hrvatske, poručio je Boras Mandić na konferenciji za novinare te posbice istaknuo vrijednost  preferencijalnog glasovanja, jer je na taj način u Hrvatski sabor ušlo dvoje kandidata HNS-a - Anka Mrak Taritaš i Predrag Štromar.

Govoreći o svojoj kandidaturi na listi koalicije Hrvatska raste u VII. izbornoj jedinici, gdje je bio na 13. mjestu, Boras Mandić je istaknuo da je po preferencijalnim glasovima bio četvrti pa bi, da su drugačija izborna pravila, ušao u Sabor.

"Ispred mene su, po broju glasova, samo dosadašnji ministri Milanka Opačić i Mihael Zmajlović, te istaknuti saborski zastupnik Nenad Stazić", naveo je dodavši kako je područje te izborne jedinice veliko i raznoliko, pa je teško predstaviti se jedinstvenom politikom.

Pročitajte više