HP PSC 1315 – kompaktni sve-u-jednom za fotorealističan ispis

TVRTKA HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) danas je predstavila najnoviji dodatak svojoj paleti sve-u-jednom uređaja – HP PSC 1315, integrirani pisač, plošni skener i kopirni uređaj povoljne cijene. Zahvaljujući fotorealističnom ispisu, ovaj sve-u-jednom predstavlja jednostavan alat za najraznovrsnije kućne projekte.

HP PSC 1315 idealan je izbor za ispis vrhunskih fotografija i grafike, a dodatna mogućnost ispisa sa šest temeljnih boja (precizna tehnologija Photoret IV) jamči oštru i jasnu sliku. Razlučivost od 4800 optimiziranih tpi i 36-bitno skeniranje u boji (optička razlučivost 600 x 2400 tpi) daju izuzetne rezultate prilikom ispisa i skeniranja, stvarajući oštar crni tekst i živopisne boje. HP PSC 1315 opremljen je programom HP Image Zone, koji omogućuje izradu zabavnih slika za brzo i jednostavno dijeljenje, ispis i kopiranje za prijatelje i obitelj.

Osmišljen s idejom maksimalne jednostavnosti upotrebe, HP PSC 1315 se odlikuje i tehnologijom PictBridge, koja omogućuje ispis fotografija izravno s bilo kojeg fotoaparata koji podržava PictBridge, bez potrebe za priključivanjem na računalo. Ovaj sve-u-jednom nudi i fotografski ispis i kopiranje u veličini 10 x 15 cm bez obruba (uz primjenu 10 x 15 cm foto-papira s perforiranim rubom).

Uz to, HP PSC 1315 zadovoljava i svakodnevne potrebe za ispisom, stvarajući brze otiske i kopije tempom od 17 crno-bijelih i 12 stranica u boji u minuti. Funkcijski gumbi jamče doista brzo i jednostavno skeniranje i kopiranje, a dodatna funkcionalnost izradu kopija čak i kad je računalo isključeno. Ultrakompaktan dizajn čini HP PSC 1315 primjerenim svakom domu.

HP PSC 1315 prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj cijeni za krajnjeg korisnika od 995,00 kn (u cijenu nije uključen PDV). Potrošni materijal za upotpunjavanje HP-ovih ispisnih sustava

Komponente HP-ovih ispisnih sustava – pisači, tinte i ispisni mediji – osmišljeni su kao kombinacija koja daje iznimne rezultate. Za novi HP PSC 1315 osmišljeni su ispisni ulošci s oznakama HP br. 27/56 (crni) i HP br. 28/57 (trobojni). Ovi su ulošci opremljeni ispisnim glavama visokih performansi i tintom čija kemijska svojstva pružaju optimalne rezultate prilikom svakog ispisnog zadatka. Pomoću ispisnog uloška s crnom tintom HP br. 27/56 dobivate jasnu grafiku i tekst laserske kvalitete, dok s trobojnim uloškom s tintom HP br. 28/57 ostvarujete izvrsne slike u boji i dijagrame. Zamjenom uloška HP br. 27/56 modelom HP br. 58 korisnici mogu uživati pogodnosti HP-ovog 6-tintnog ispisnog sustava (HP br. 28/57 u kombinaciji s uloškom HP br. 58), ispisujući fotografije briljantnih boja, realističnih nijansi kože i oštra kontrasta. Zajedno s poboljšanim foto-papirom HP Premium Plus, ovi ulošci daju slike koje ne blijede čak 73 godine – dulje od većine tradicionalno izrađenih pozitiva.

Pročitajte više