HŽ o radovima na prugama

ZBOG radova na pruzi Rijeka Škrljevo u razdoblju od 17. do 18. ožujka, od 22 do 14 sati, za promet će biti zatvorena dionica između kolodvora Škrljevo i SušakPećine, izvijestio je HŽ.

U tom razdoblju na relaciji Škrljevo - Rijeka putnici će biti prevoženi autobusima umjesto triju vlakova, a na relaciji Rijeka - Škrljevo umjesto pet vlakova.

Hrvatske željeznice obavješćuju da će zbog radova na pruzi Varaždin - Golubovec od 17. do 21. ožujka od 8 do 13 sati za promet biti zatvorena dionica od kolodvora Cerje Tužno do kolodvora Ivanec. Budući da u to vrijeme na relaciji Varaždin - Golubovec i obrnuto voze dva putnička vlaka, putnici će tada između Ivanca i Varaždina i obrnuto biti prevoženi autobusima.

Također zbog radova na pruzi Osijek - Beli Manastir dana 19. ožujka u razdoblju od 8,20 do 11,25 sati za promet će biti zatvorena dionica između kolodvora Osijek i kolodvora Darda. U to vrijeme na relaciji Osijek - Beli Manastir i obrnuto voze dva putnička vlaka, a putnici će tada između Osijeka i Darde i obrnuto biti prevoženi autobusima.

(Hina) pp dd

Pročitajte više