INDEX DOZNAJE Lovrenu provalili u stan, rekao nam je da se boji da će mu oteti djecu

Foto: Index

U NOĆI na 15. lipnja između 1 i 9 sati provaljeno je u stan hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena u Zagrebu, doznaje Index.

Zagrebačka policija objavila je kako je nepoznati počinitelj provalio u stan 28-godišnjaka na Maksimiru te otuđio nakit i novac. Materijalna šteta čini se velikom, stoji u policijskom priopćenju.



Kako je Index doznao, radi se o stanu Dejana Lovrena.

Prema informacijama Indexa, istražitelji pretpostavljaju da je provalnik (ili više njih) čekao da Lovren napusti stan i da se pogase svjetla te je onda krenuo u akciju. Radi se o dvoetažnom stanu, a gornja etaža nije bila zanimljiva lopovima. Jesu li znali da gore spavaju Lovrenovi roditelji ili su znali da se na prvoj etaži nalaze vrijedne stvari, nije poznato. Očito je da su već bili u stanu i znali gdje treba tražiti.

Lovren za Index: Bojim se

Lovren je Indexovom reporteru, koji ga je zatekao ispred stana dok je stavljao stvari u automobil, kazao kako se boji te da se nalazi u užasno teškom periodu života.

"Da, opljačkali su me. Sve su mi ukrali. Ovo je užasno težak period u mom životu. Bojim se da će mi kidnapirati djecu. Potrošio sam pun kufer novaca da uklonim sve njihove slike s interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa", rekao je Lovren za Index.

Trebao svjedočiti protiv Mamića dan ranije, ali je suđenje prekinuto

Dejan Lovren je samo dan ranije trebao svjedočiti na sudu u Osijeku, na kojem se vodi postupak protiv Zdravka Mamića.

Podsjetimo, suđenje je prekinuto nakon što je Mamić u sudnici verbalno napao vlastite odvjetnike, Čedu Prodanovića i Jasminku Sloković, te im otkazao suradnju. Lovren na kraju nije svjedočio jer je suđenje prekinuto dok si Mamić ne nađe nove odvjetnike, odnosno dok se oni ne upoznaju sa spisom.

Povodom provale u Lovrenov stan zatražili smo i reakciju Hrvatskog nogometnog saveza, koju ćemo objaviti čim ju dobijemo.

Pročitajte više