INsig2 lokalizirao vodeće svjetsko rješenje integrirane sigurnosti

TVRTKA INsig2 dovršila je lokalizaciju sustava OnGuard. Riječ je o vodećem svjetskom rješenju integrirane sigurnosti američke tvrtke Lenel Systems International. OnGuard pruža jedinstvenu mogućnost centraliziranog upravljanja svim sigurnosnim aspektima organizacije baziranu na modernim informacijskih i telekomunikacijskim tehnologijama.

Lokalizacijom na hrvatski jezik, rješenje je u potpunosti prilagođeno domaćem tržištu. U tvrtkama INsig2 i Lenel Systems International lokalizaciji su pristupili kako bi hrvatskim tvrtkama dodatno približili mogućnosti OnGuarda i time otvorili prilike za učinkovitije i konkurentnije poslovanje. Američki stručnjaci su hrvatskim kolegama prenijeli znanje prikupljeno u ranijim lokalizacijama. Rješenje je dosad lokalizirano na ukupno trinaest svjetskih jezika.

"Vjerujemo kako će lokalizacija OnGuarda omogućiti smanjenje troškova poslovanja i njegovo lakše korištenje, kao što je bio slučaj u ostalim zemljama. Lenel Systems International nam je pružio punu potporu tijekom cijelog procesa lokalizacije, dokazavši predanost hrvatskim korisnicima i njihovim potrebama," izjavio je Goran Oparnica, direktor tvrtke INsig2.

OnGuard korištenjem naprednih tehnologija omogućava integraciju niza funkcija, kao što su, primjerice, kontrola pristupa, nadzor događaja, inteligentni video nadzor te punu funkcionalnu integraciju sa sustavima logičke, odnosno IT sigurnosti. Tvrtka Lenel Systems International je svoju podršku lokalnom partneru INsig2 iskazala i obvezom nadogradnje hrvatske inačice OnGuarda najkasnije tri mjeseca nakon izlaska nove inačice na engleskom jeziku.

Tvrtka Lenel Systems International osnovana je 1991. godine, a do prošle godine je instalirala više od osam tisuća sigurnosnih sustava za klijente od kojih je preko polovice na Fortune 100 popisu. Među Lenelovim klijentima nalaze se tvrtke poput IBM-a, Microsofta i Lockheed Martina, te međunarodnih zračnih luka Ben Gurion i John F. Kennedy.

Pročitajte više