Iskoristite državne poticaje za subvencioniranje stambenih kredita i pronađite savršen dom za sebe i svoju obitelj!

Foto: Press

NEDAVNO je završila Javna rasprava prijedloga Zakona o subvencioniranju stambenih kredita Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja o subvencioniranju stambenih kredita građanima u svrhu prevladavanja nepovoljnog stanja i pomoći pri kupnji nekretnine.

Povlastica podrazumijeva da će subvencija za ratu kredita iznositi do 50 posto prve četiri godine za kredit čiji iznos ne prelazi 100.000,00 eura, a vjeruje se kako će zakon stupiti na snagu i početi se primjenjivati u drugoj polovici 2017 godine.

Dok nestrpljivo čekate da Zakon stupi na snagu krenite u potragu najpovoljnijih stambenih kredita u Hrvatskoj i stanom ili kućom do 100.000,00 eura. Istraživanje nekretnina započnite na sveobuhvatnoj stranici i tražilici GoHome.hr koja omogućava izuzetnu kvalitetu rezultata pretraživanja. U tražilicu je dovoljno upisati upit u obliku običnih rečenica na isti način kako biste upitali agenta za nekretnine: što tražite, lokacija, cijena i kvadratura. Primjerice: "Novogradnja Zagreb do 100.000,00 eura", "Trosobni stanovi Split do 100.000,00 eura", "Stan 70m2 Varaždin oko 100.000,00 eura" itd.

Ono što ovu stranicu čini posebnom je to što obuhvaća i ujedinjuje ponudu svih top agencija u Hrvatskoj, a iste također možete kontaktirati i angažirati, kako biste uštedili vrijeme, dobili što više informacija o nekretnini koja Vas zanima, te kako bi se oslobodili tereta pravnih pitanja i rješavanja papirologije.

Obratite se agentima za nekretnine za savjet i pomoć pri kupnji, i uvjerite se u njihovu stručnost i brzinu realizacije u pronalasku Vašeg savršenog doma.

Ovo su top 20 agencija u Hrvatskoj koje svakako preporučamo za suradnju, a čije ponude možete pronaći upravo na GoHome tražilici: Aktual nekretnine, Casa de Mar realestate, Dalmat&Hormusrealestate, Dogma nekretnine, Kvarner imobilije, Bova nekretnine, Nekretnine Bašić, Opereta nekretnine, Orbit nekretnine, SmartInvestImmobilien, Šimić dom nekretnine, Rivalitas nekretnine, Istra Immobilien, Millenium nekretnine, Alfastan2 nekretnine, M2 nekretnine, Pistacio nekretnine, Anita tim nekretnine i Vitus nekretnine.

Pročitajte više