Ispovijest žrtve pedofila: U zamjenu za seks dobio sam hranu i tuširanje

18-GODIŠNJI dečko Pinki, kojeg je uhićeni sevučilišni pedofil D.V. policiji spomenuo kao "dobavljača dječaka koje je snimao", otkriva da je imao 16 godina kada je upoznao sveučilišnog profesora. Kako nije imao hrane, novca i odjeće pristao je na seks i fotografiranje, za što je tražio novac.

Pinki od siječnja živi na Glavnom kolodvoru, gdje su ga pronašli novinari Jutarnjeg lista od kojih je saznao da je uhićen profesor pedofil kojemu je u više navrata pružao seksualne usluge. Dječak uopće nije svjestan užasa kroz koji je prošao, niti je shvaćao da je profesor uhićen jer je iskorištavo dječake poput njega.

U Dom za nezbrinutu djecu Pinki je smješten s tri godine te je do punoljetnosti, prije nekoliko mjeseci, živio po različitim ustanovama. Prvo seksualno iskustvo s profesorom je doživio sa 16 godina u stanu u Gundulićevoj ulici, gdje je kasnije svratio još pet puta.

Svaki put nesretni dječak je pristao da mu profesor napravi felaciju, uz što je išlo tuširanje, hrana a ponekad i odjeća. Za njega su seksualne usluge koje je pružao profesoru bile tek mučniji dio odlaska po novac i hranu. Drugim riječima,  preživljavanje je bilo presudno za odlazak u Gundulićevu ulicu.

“Kao 16-godišnjak sam bio jako agresivan, a on je bio miran. Kad je od mene tražio seks i snimanje, izvrijeđao sam ga pa je pristao na oralno zadovoljavanje za 150 kuna.” - kaže Pinki priznajući da nije bio jedini koji je odlazio profesoru.

Najmanje trojica dječaka iz doma, kako smatra Pinki, još su više bila iskorištena od njega. Oni su, kako tvrdi, za seksualne usluge od profesora dobivali samo 50 kuna. Jedan od njih, S.Š., pri prvom susretu s profesorom imao je samo 12 godina.

Svi dječaci su se poznavali jer su dugo godina boravili po različitim ustanovama. Svi su se poznavali i iz Centra za odgoj i obrazovanje Lug, no, kako tvrdi Pinki, nitko ih nije odvodio profesoru već su za njega čuli za vrijeme boravka na Glavnom kolodoru.

Glad i nedostatak novca natjerali su ih na najgore. Na odlazak u Gundulićevu bili su prisiljeni kada do novca nisu mogli doći krađom mobitela, obijanjem kioska ili na druge načine.

Pinkija profesor nije volio zbog agresivnosti, ali mu se fizički jako sviđao zbog čega je zarađivao puno više od drugih dječaka.

Jednom kada se kod profesora došao istuširati tamo je zatekao još dva dječaka. Nakon toga mu se profesor prestao javljati, a kad mu je nenajavljen došao ispred stana, nije ga pustio unutra.

Pročitajte više