Ispunili ste 2500 želja djece, bakica i djedica iz domova. Ostalo ih je nekoliko

Foto: Index

I OVE GODINE čitatelji Indexa ispunili su želje djece i starijih osoba iz domova diljem Hrvatske!

> SVE OVE ŽELJE STE VI ISPUNILI. OSTALO IH JE NEKOLIKO

Na popisu smo imali čak 1136 djece i 1372 starije osobe iz 42 doma. Pokloni će biti poslani na adrese domova, a neki naši čitatelji i osobno će ih dostaviti.

Ostalo ih je samo desetak

No, nisu još sve želje ispunjene. Ostalo ih je još nekoliko.

Tako je na kraju ostalo još nekoliko darova za djecu iz Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik.

Ne sumnjamo da će i te želje uskoro biti ispunjene, a možete ih vidjeti ovdje.

Lopta, USB stick, autići na daljinski, slatkiši bile su neke od želja djece iz domova, a kava, keksi, čvarci i voće samo su neke od skromnih želja naših starijih sugrađana.

Podsjetimo, od 2011. godine Index uz pomoć svojih posjetitelja ispunjava želje djece koja se nalaze u domovima diljem Hrvatske, a od prošle godine u akciju darivanja uključili smo i domove za starije osobe.

Kako je bilo prošlih godina

Tisuće i tisuće djece proteklih godina dobile su željene poklone.

Sudjelovanjem u ovoj akciji možda nećete promijeniti svijet, ali ćete sigurno osobi koja je dobila vaš poklon promijeniti pogled na svijet.

Da je to zaista tako, svjedoče i poruke koje smo dobili prošle godine iz domova uključenih u akciju. Pogledajte samo neke od njih u nastavku, a sve slike koje smo lani dobili pogledajte ovdje.

Prošle je godine Dom za starije osobe Maksimir putem Indexove Božićne akcije zamolio računala za informatičku radionicu. Njihova želja nadahnula je Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM). Organizirali su prvu radionicu programiranja za korisnike domova za starije osobe. Pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod, a više pročitajte ovdje.

> USREĆIMO DJECU IZ DOMOVA. KLIKNITE OVDJE ZA DETALJE.

 

Pročitajte više