Istina o Glavašu, Burićeva životna misija: Nigdje ne idem bez Biblije i presude!

"MOJA životna misija je da širim istinu o suđenju i presudi Branimiru Glavašu", naglasio je to danas saborski zastupnik HDSSB-a Dinko Burić, poznat po osebujnim nastupima u Saboru. Burić kaže da kod sebe uvijek nosi dvije stvari i to Bibliju i presudu Glavašu.

Prijava protiv sudaca

Naime, on je pred osječkim novinarima danas najavio mogućnost da bi njegova stranka mogla podići kaznene prijave protiv sudaca koji su sudjelovali u donošenju presude Glavašu. Po Buriću presuda Glavašu predstavlja rušenje ustavnopravnog poretka Hrvatske.

Zastupnik HDSSB-a u svemu vidi zavjeru protiv Hrvatske, Domovinskog rata i samog Glavaša, a prema Buriću u tom zločinačkom pothvatu sudjelovalo je i sudjeluje niz nevladinih udruge. Takve udruge su i antihrvatske i prosrpske, smatra Burić.

Prosrpske i antihrvatske udruge

"Među prvima su srpski Veritas i Amnesty Internationala no ima tu i naših domaćih državnih institucija", rekao je Burić.

Povodom ovakvom nastupu bila je oslobađajuća presuda Vrhovnog suda Ivici Zbožilu zaštićenom svjedoku u slučaju Branimira Glavaš. U društvu tih "lažnih svjedoka" protiv Glavaša, smatra Burić nalaze se i silovatelji kao i "ubojice vlastitih žena".

Pročitajte više