Ivo Sanader u Splitu: Ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da zvijeri ostave tragove

BIVŠI premijer Ivo Sanader za vikend je navratio do svog Splita. Subotnje jutro proveo je u kafiću Nostradamus na Cankarjevoj poljani u društvu prijatelja Jerka Rošina i predsjednika Foto kluba Split Feđe Klarića. Turu je platio ugostitelj Dragan Jurišić Jenki.

Premda iz dana u dan na svjetlo dana izlazi sve više afera pod njegovim pokroviteljstvom, Sanader se društvu pohvalio kako mu prilaze obični ljudi, čestitaju i daju podršku.

Ivo i Mirjana u Macole okruženi fanovima

Bilo je tako, otkrio je Sanader, i u petak na putu prema jugu. Ivo i supruga Mirjana svratili su štogod prezalogajiti u gostionicu Macola. Ako je vjerovati bivšem premijeru, u trenu su ih okružili "čestitari". Unatoč negativnoj percepciji u javnosti, nije ga iznenadila podrška širokih narodnih masa.

"Ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da zvijeri ostave tragove", komentirao je Sanader lavinu optužbi koje su se protiv njega nagomilale u posljednje vrijeme.

Splitski HDZ-ovci nisu viđeni u blizini. Znaju i oni da Sanaderovo društvo u ovom trenutku nije dobro za imidž.

"Jebe se tebe što prolazi Sanader"

Malo je bilo čudno vidjeti do jučer slijepo obožavanog šefa Vlade kako korača ulicama svog grada bez garde koja ga je redovito pratila i u najbanalnijim prigodama. "Jebe se tebe što prolazi Sanader", zazivao je jedan mlađi tata svojeglavog sinčića. Kao da je pogodio "u sridu".

Pročitajte više