Iz kuće roditelja ministra Butkovića ukrali sef s 40 tisuća eura

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

PROVALNICI su iz kuće roditelja ministra Olega Butkovića ukrali sef s oko 40 tisuća eura. Policija i dalje traga za njima, a ministrovi roditelji su u šoku.

Vjeruju da su provalnici točno znali što žele jer sef je sakriven u zidu iza trosjeda, a u kući je bilo još puno vrijednih stvari koje nisu uzeli. Čak je i na prozoru preko kojega su ušli bilo oko 2000 kuna za račune, a to nisu dirali.

"To je jednim dijelom bila ušteđevina, a jednim promet koji ostavim u sef prije nego ga položim u banku. Pa radim već toliko godina, moram nešto imati.

Imamo dva restorana i autokamp, utržak stavimo u sef jer me je strah noću ga nositi do trezora pa odemo po danu", rekao je za Jutarnji list ministrov otac Srećko Butković, koji u Povilama pored Novog Vinodolskog već preko dva desetljeća drži poznatu konobu.

Podsjetimo, prošlog četvrtka u večernjim satima roditelji Olega Butkovića vratili su se posla te našlI otključana vrata kuće. Kada su ušli imali su što i vidjeti: dijelove žbuke po podu dnevnog boravka i rupu u zidu na mjestu gdje je bio sef.

Pročitajte više