Kako Kosor objašnjava iznenadnu ljubav Orca i Vlade: Nije to ljubav, ovo je posao!



"TREBA gledati da su ova priznanja dodijeljena na Hvaru!", rekla je danas premijerka Jadranka Kosor kada su je novinari upitali zašto je uručila priznanje "Prijatelj okoliša" u hotelu Amfora koji je dio tvrtke Sunčani Hvar, a u kojoj još nije riješeno niz poteškoća.  Naime, Kosor se nije dala smesti te je bila puna pohvala za upravu Sunčanog Hvara jer je, kako kaže, čula dobre najave o planovima za ovu turističku sezonu.

Čula je puno dobrog

"Čula sam i informacije o tome što se namjerava raditi u sljedećih godinu dana" rekla je Kosor naglasivši više puta da je možda i najvažnije kako je za izlazak iz problema koje je imao Sunčani Hvar zaslužan danas bivši Hrvatski fond za privatizaciju koji je prerastao u agenciju koja se bavi nekretninama.

Kosor je izrazila uvjerenost kako će u vrlo kratkom vremenu riješiti sve preostale poteškoće.

Odbila je insinuacije kako je idila Vlade i uprave Sunčanog Hvara uslijedila odmah nakon što je predsjednik uprave Orco Property Group Jean Francois Ott zaprijetio međunarodnim skandalom.

Čobanković čega se uhvati to i riješi

"Treba za to pitati potpredsjednika Vlade Petra Čobankovića koji je rješavao ovaj problem no ja ima osobno puno povjerenje u ministra Čobankovića jer on kad se primi nekog posla, onda ga i riješi", rekla je Kosor.

Zanimljivo je bilo kada je Kosor odgovarala na pitanje na temelju čega je sada pukla ljubav između Orcoa i Vlade s obzirom da se još prije nekoliko mjeseci govorilo o razlazu.

"Nema tu ljubavi, to je posao", rekla je Kosor dodajući da je interes Hrvatske da cvjeta turizam na Hvaru.

Pročitajte više