Kćer glumca Billyja Boba Thorntona ubila jednogodišnju bebu?

NAJSTARIJA kćer poznatog glumca Billyja Boba Thorntona, Amanda Brumfield, optužena je za ubojstvo jednogodišnje bebe koju je trebala čuvati. Američki mediji javljaju kako je beba umrla od napuknuća lubanje i potkožnog hematoma, koji je vjerojatno uzrokovan tupim udarcem u glavu, te je tako opovrgnuta Amandina priča da je beba umrla dok je bila u kolijevci.

Amanda Brumfield je policajcima priznala da je beba pala, te da joj je jezik krvario, javlja TMZ. Pokušala ju je očistiti od krvi papirnatom maramicom, a nakon toga se, kaže, počela igrati s njom kako bi je umirila. Amanda kaže kako je bebu nahranila bananama i voćnom kašicom, nakon čega je bila vesela i razigrana. Bebu je zatim, kaže, polegla kraj sebe na kauč, te je ubrzo zaspala. "Nešto kasnije probudio me zvuk telefona i odlučila sam vratiti bebu u kolijevku. Kad sam je podigla, primijetila sam da nešto nije u redu; tijelo joj je bilo mlohavo", rekla je Amanda policijskim istražiteljima.

Billy Bob Thornton o tragičnom se slučaju oglasio preko svog glasnogovornika. "Gospodin Thornton smatra da je svaka smrt bebe nezamisliva tragedija, te nudi svoje saučešće obitelji", rekao je njegov glasnogovornik, te istaknuo kako glumac nije razgovarao s Amandom već dulje vrijeme. "Gospodin Thornton i njegova kćer iz prvog braka s Melissom Gatlin su se u posljednje vrijeme prilično udaljili i uopće ne komuniciraju".

J.C.

Pročitajte više