Kerum ispitan na policiji: "Ne znam više kako bih se izražavao, k**ac ili p**is"

ŽELJKO KERUM bio je danas na policiji gdje je pozvan kako bi dao iskaz zbog prijave kandidata za zamjenika gradonačelnika Splita i aktivista Bojana Ivoševića za govor mržnje.

"Ivošević me prijavio za govor mržnje koji nije osnovan. On sad ima mukte reklamu. U početku sam mislio da je budala, ali dobio je mukte marketing. U mojoj izjavi ima vrijeđanja, ali nema govora mržnje. Ja sad moram gubit vrijeme, a on ima objave u medijima", rekao je Kerum nakon ispitivanja na policiji.

"U Splitu postoji Kerum i anti-Kerum koalicija. Ovo je ružno da me na ovakav način žele maknut" rekao je Kerum.

Pa hoćete li prilagoditi retoriku? pitali su ga novinari

"Ja njega uopće ne znam. On je pokrenuo priču kad je mene nazvao četnikom i naravno, moja dica koja već imaju tablete i iPhonove, to vide, i meni nije lako gledat moju Elenoru sa 6 godina kako plače. A to nije mržnja, mržnja je što on bleji, to je jedna budala koju ja više neću spominjat. On je na osnovu mene napravio ime", odgovorio je.

Pa jeste li vi njega tužili?

"ja nemam vremena za takve stvari, ali sad ću vam reći. HGS Željka Keruma će tužiti autore pogrdnih izraza Split je penis i sliku na Sv. Duji gdje su stavili penis. Ne može se nitko rugat Splitu i Sv. Duji. Isto tako ja smatram da nije slučajno da je taj čovjek dijelio nagrade 15.9. kad je najveća srpska slava gdje je je njihov šef države Vučić napravio proglas da je to najveći njihov dan i da svi Srbi u svijetu moraju slaviti taj dan. Ja smatram da nije slučajno baš tada na Marjanu dodijeljena nagrada Split je kurac, odnosno penis, ne znam više kako bi se izražavao, što je književno...", odgovorio je...

Kerum ga nazvao "četnikom, sotonom i nasilnikom"

"Nema te uvrede, govora mržnje i prijetnje koja će me pokolebati u borbi za javni interes. Političkim nasilnicima koji šporkaju medijski prostor i uzurpiraju zajednička dobra treba doći kraj. Djelovanjem institucija i izlaskom na izbore", napisao je Ivošević na Facebooku te objavio fotografiju table pred 1. policijskom postajom u Splitu.

Za N1 je ranije potvrdio da je prijavio kandidata za splitskog gradonačelnika i predsjednika HGS-a Željka Keruma zbog četiri verbalna ispada u zadnjih pola godine. Posljednji se dogodio jučer u emisiji Pressing N1 televizije kad je Kerum ponovio ranije iznesene uvrede Ivoševiću nazvavši ga četnikom, sotonom i nasilnikom.

Uskoro opširnije

Pročitajte više