Kerum nakon što se razbudio: Javit ću se za riječ prije nego što se javio Mirko Filipović, ja sam glavna faca



ŽELJKO KERUM, jedan od najočekivanijih zastupnika u Hrvatskom Saboru, kasnio je dva sata na sjednicu, a zakasnio je i na prisegu. Došao je negdje oko podneva. A nakon što je novi predsjednik Sabora Boris Šprem sazvao pauzu, novinari su opkolili Keruma koji je bio, blago rečeno, zbunjen. Kao da se još nije razbudio. Zašto je kasnio novinari nisu uspjeli saznati od njega, no prema nekim informacijama sinoć je u Kerumovom društvu bilo veselo.

Prenosimo vam kako je tekao razgovor sa splitskim gradonačelnikom:

Zašto ste kasnili?
"Moja stvar, nije vaša"

Koji je razlog što kasnite?
"Moj razlog, nije vaš"

Hoćete li i dalje kasniti, biti tako nemarni?
"Ja ću bit isti kao i dosad"

Kako vam je u Saboru?
"Vidite da je sve super, odlično je raspoloženje, puno je svita"

Kako vam se sviđaju saborski novinari?
"Novinari su mi sad najdraži. Ja jako volim ljude"

A kad ste ih častili riječima "majmune" i slično?
"Zašto to kažete?"

Na komentar novinara da je poprilično promukao, Kerum je odgovorio: "Pa Božić je, pivali smo Božićne pjesme"

"Ne bi propustio Sabor!"

Nekoliko sati kasnije, Kerum je došao k sebi. Očito je da se u Saboru očito osjeća najbolje u društvu novinara s obzirom da je s njima na hodnicima puno više pričao nego s kolegama zastupnicima. Keruma su novinari pitali koliko ćemo ga često gledati u Saboru, planira li biti aktivan u raspravama? "Kakvo je to pitanje hoću  li dolaziti u Sabor? Pa naravno da to ne bih propustio.", kazao je Kerum.

Na pitanje kad ćemo ga čuti prvi put da će se javiti za riječ. Kerum odgovara da ne treba žuriti. "Koliko je ono trebalo Mirku Filipoviću, pet -šest mjeseci, mene sigurno nećete čekati toliko. Vidite da sam danas kad sam došao odmah ispao glavna faca.", kazao je Kerum prije nego što se zajedno sa sestrom Nevenkom uputio na ručak,

Novinarima je poručio da bi ih rado pozvao na piće da ih počasti, ali da ne može jer bi to njima bilo u sukobu interesa.

Pročitajte više