"Klara" od danas prodaje kruh po nižim cijenama

ZAGREBAČKE pekarne "Klara" od danas će na tri prodajne lokacije u Zagrebu (Nova cesta 93, Slovenska 18, Ilica 274) od 17 sati prodavati dotad neprodane količine kruha po 60, odnosno 70 posto nižoj cijeni od tržišne, najavljeno je iz Klare.

Svakoga radnog dana iza 17 sati ´Klara´ će na ta tri prodajna mjesta prodavati polubijeli kruh po 1,5 kuna, a bijeli kruh po dvije kune.

Budući da se radi o kruhu isporučenom u jutarnjim satima, njegova kvaliteta i zdravstvena ispravnost nisu upitni, poručuju iz ´Klare´.

Ta zagrebačka pekarna odlučila je pokrenuti akciju nakon što je prije nekoliko dana u dnevnim novinama objavljena inicijativa umirovljenog pravnika Franje Štoka koji je upozorio da pekarne u bogatoj Njemačkoj ne bacaju kruh već ga prodaju građanima po znatno nižim cijenama.

Direktor marketinga ´Klare´ Slavko Gazić izjavio je Hini da se ne radi o privremenoj akciji, već će ona trajati dok građani pokazuju interes.

´Klara´ zasad zbog tehničkih ograničenja ne može prodavati jeftiniji kruh na više mjesta, ali će prema odazivu građana razmisliti i o mogućnosti proširenja akcije.

Svečano otvorenje prodaje kruha po nižim cijenama održat će se danas u 17 sati, u Novoj cesti 93.

Pročitajte više