Koalicija HDZ-HSU predala listu za prijevremene izbore u Varaždinu

Foto: HINA/ Siniša KALAJDŽIJA/ lsd

Koalicija HDZ-a Varaždina i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) predala je Gradskom izbornom povjerenstvu zajedničku kandidacijsku listu za prijevremene izbore za varaždinsko Gradsko vijeće, a nositelj liste Damir Habijan (HDZ) očekuje odličan rezultat.

Prijevremeni izbori za Gradsko vijeće Varaždina održat će se 16. travnja.

"Destruktivci su nas doveli do ponovnih izbora"

Predsjednik gradske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Damir Habijan na izbore gleda kao priliku za Varaždin i za građane Varaždina da se "odmaknu od onih kojima razvoj ovog grada nije bio prioritet", priopćeno je u utorak iz HDZ-a.

"Nakon brojnih propuštenih šansi, u nedostatku vizije, strategije, cilja, umjesto dijaloga i suradnje, destruktivci kojima su bili važniji parcijalni interesi, koji nisu uspjeli zatomiti svoj ego, doveli su nas do ponovnih izbora", dodao je Habijan.

Program: Rješavanje problema otpada, izgradnja vrtića, dogradnja škola

Što se tiče samog programa, koalicija HDZ-HSU nudi rješavanje problema baliranog otpada, izgradnju dječjeg vrtića u naselju Hrašćica te dogradnju nekoliko osnovnih škola, kao i izgradnju kampusa Fakulteta organizacije i informatike.

Program koalicije HDZ-HSU sadrži i daljnji razvoj gospodarskih zona, ulaganja u prometnu infrastrukturu te izgradnju Regionalnog centra civilne zaštite Varaždin što se tiče pitanja sigurnosti.

Habijan napominje da je HDZ uvijek konstruktivnom suradnjom pokušavao utjecati na to da se iskoriste potencijali Varaždina. Vjeruje da će građani to prepoznati na predstojećim izborima.

Pročitajte više