Kod Bjelovara nađen mrtav mladić s teškom ranom na glavi. Policija sumnja na ubojstvo

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

POKRAJ mjesnog doma u Gudovcu, pored Bjelovara, jučer je pronađeno beživotno tijelo mlađe muške osobe. Kako se neslužbeno doznaje, tijelo mladića pronađeno je s teškom ozljedom glave, za koju se još uvijek ne zna je li nastala nezgodom ili padom. Pokrenuta je istraga, a policija sumnja na ubojstvo. Tijelo mladića je pronađeno nekoliko stotina metara od kuće gdje je živio

Policija se oglasila o slučaju.

"U nedjelju 22. siječnja u prijepodnevnim satima u okolici Bjelovara pronađeno je beživotno tijelo 23-godišnjeg muškarca. Očevid na mjestu događaja, uz pomoć policijskih službenika obavila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru te je naložila obdukciju tijela 23-godišnjaka radi utvrđivanja uzroka smrti. U vezi navedenog u tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja i utvrđivanja uzroka smrti 23-godišnjaka", objavili su.

 

Pronašli ga bajkeri

Kako pišu lokalni portali, radi se o 24-godišnjem M.K.-u iz Gudovca. Pogrebnici su odvezli njegovo tijelo i sada se očekuje obdukcija nakon koje bi trebalo biti jasnije radi li se o nesretnom slučaju ili o kaznenom djelu.

Policija je trakom ogradila mjesto pronalaska tijela mladića, kojeg je jučer oko 10 sati ujutro pronašao član Motokluba White City Riders. On je došao u prostorije kluba, koje se nalaze u sklopu mjesnog doma, a čim je vidio mladićevo nepomično tijelo pokraj doma, o svemu je obavijestio policiju, javlja Mojportal.hr.

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića Stjepan V. iz Bjelovara još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

"Javili su mi da je preminuo. Sad, što se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Što da vam kažem? Baš mi je žao", rekao je za Mojportal bivši poslodavac preminulog mladića. 

Pročitajte više