Kod Knina im potrubio jer su nepropisno skrenuli pa ga oni brutalno pretukli

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

DVOJICA mladića u Đevrskama kod Knina pretukla su 64-godišnjeg čovjeka koji je s teškim ozljedama završio u bolnici. Pretukli su ga 24-godišnjak i maloljetnik ispred dućana u Đevrskama, a cijeli je sukob započeo u prometu.

Naime, 30-godišnjak, s kojim su u autu taj dan bili 24-godišnjak i maloljetnik, nepropisno je skrenuo, zbog čega je 64-godišnjak koji je vozio iza njih potrubio. 

Svi su se potom sreli u dućanu u Đevrskama oko 9.25 sati. Ondje je 30-godišnjak prvo verbalno napao 64-godišnjaka, a po izlasku iz dućana trojac ga je napao i fizički. Kako navodi policija, 30-godišnjak mu je nanio teške ozljede zbog kojih je stariji muškarac zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok je protiv 24-godišnjaka i maloljetnika podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku zbog prekršaja iz članka 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.  

Pročitajte više