Kolakušić: Hrvatska treba radikalni obračun s korupcijom i globalističkim politikama

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Mislav Kolakušić, iz stranke Pravo i pravda, koji je na parlamentarnim izborima osvojio mandat u saboru, oglasio se na Facebooku.

Podsjetimo, Kolakušićeva stranka imala je zajedničke izborne liste s Domovinskim pokretom te su po rezultatima treći. Kolakušićev status na Fejsu prenosimo u cijelosti.

"Hrvatska treba radikalni obračun s korupcijom i globalističkim politikama"

"Hvala svim građanima koji su na izborima za Hrvatski sabor dali svoje povjerenje Pravu i Pravdi i našoj koaliciji što je donijelo treći najbolji rezultat na izborima!

Nakon početne analize rezultata jasno je da Mislav Kolakušić bio u potpunom pravu kada je pozivao sve suverenističke snage na zajednički nastup na izborima. Ponovo su desetci tisuća glasova suverenističkih birača rezultirali bez mandata jačajući na taj način druge političke opcije i njihove štetne politike kao i njihov politički potencijal.

Hrvatska treba radikalni obračun s korupcijom i globalističkim politikama, a to nije moguće bez premoćne snage izražene u mandatima u Hrvatskom saboru. Radit ćemo na tome da u budućnosti suverenistička opcija bude najsnažnija politička opcija u Hrvatskoj jer je to jedina brana doslovnom nestanku Hrvatske u demografskom i političkom smislu", objavljeno je na Kolakušićevoj Facebook stranici.

[PODIJELI] HVALA svim građanima koji su na izborima za Hrvatski sabor dali svoje povjerenje Pravu i Pravdi i našoj...

Objavljuje Građani za Mislava KolakušićaČetvrtak, 18. travnja 2024.

 

Pročitajte više